Grand Selection dvostruko vodootporniji u poredjenju sa običnim laminatom

Sa ponosom Vam saopštavamo da su posetioci sajma već drugi put za redom dodelili ovu nagradu jednom proizvodu iz GRAND SELECTION kolekcije. Nakon što je 2015. GRAND SELECTION MONUMENTAL ubedio posetioce u svoj kvalitet i moderan izgled, uspeli smo da ponovimo ovaj uspeh u 2016. sa GRAND SELECTION ORIGIN daskom.

ORIGIN daska, kao da je od pravog masivnog drveta

Daska je toliko dobra kopija pravog masivnog i rustičnog drveta da i stručnjaci tek uoče razliku kada dobro pogledaju. Njene fantastične sinhrone strukture prirodnog izgleda i prelepo odštampan dezen ponavljaju se skoro tek nakon duple površine.

  • Vodootporan – Ovaj pod je, zahvaljujući HDF ploči sa malom verovatnoćom bubrenja, dvostruko vodootporniji u poređenju sa običnim laminatom.
  • Odgovarajući –  Ovaj ekskluzivan pod dostupan je u osam boja. Od svetlih do tamnih, od toplih do hladnih boja – možete pronaći pravi pod za svaku prostoriju i svačiji ukus.
  • Kvalitetan – Obrađujemo više od 80% švajcarskog drveta i koristimo isključivo drvo iz održivih šuma. Kad god je moguće sa odgovarajućim FSC® i PEFC sertifikatima o održivosti.
Podeli ovaj članak