Laminat akcija – iskoristite priliku da nabavite podne obloge premium kvaliteta, po sniženoj, akcijskoj ceni. Uštedite kupujući i iskoristite laminat akcijske cene da pronađete podne obloge po svom ukusu i potrebama. Swiss Krono podne obloge dolaze sa garancijom od 25 do 35 godina! Pratite MV Selection sniženja i nabavite laminat po akcijskoj ceni online ili nas posetite u salonu na Novom Beogradu.

Prikaz jedinog rezultata

Laminati na akciji – iskoristite sniženja i nabavite laminat na popustu

Znamo da je mnogima cena laminata ključan kriterijum pri opremanju doma, poslovnog prostora ili ugostiteljskog objekta, a podovi su jedan od segmenata koji zahteva najviša ulaganja. Upravo zbog važnosti kvaliteta poda, u njega se i te kako isplati uložiti, pa ovo definitivno nije stavka na kojoj treba da štedite!

Zbog svega navedenog, MV Selection se potrudio da ponudu učini lako dostupnom i svima koji žele da ostvare što značajniju uštedu, pa uvek imamo barem nekoliko laminata na akciji

Cene koje vidite su izražene prema kvadratnom metru. Što je veći prostor koji oblažete laminatom – to ćete više uštedeti.

Laminat – akcija na različite vrste i debljine podova

Ukoliko redovno pratite našu ponudu, sigurni smo da ćete naići na akcije na vrstu laminata koja vam odgovara. Često su aktuelne: 

Birajte laminat, osim prema ceni, i po svom ukusu, kao i potrebama. Istražite ponudu i saznajte koji laminati su vodootporni, koji antistatički, ali i kako zadovoljavaju čula vida i dodira.

Prodaja laminata na sniženju 

Kod nas laminate na akciji možete nabaviti online, ali i uživo. Za kupce koji posećuju naš salon, obezbedili smo parking, te imate zagarantovan komfor i mir tokom kupovine. Naš stručni tim pomoći će vam pri odabiru! 

Čekamo vas na adresi Tadije Sondermajera 10, lokal B, na Novom Beogradu.