Sertifikati

ISO 9001

ISO 9001 Certifikat

Početi sa kontrolom, bilo je dovoljno da se osigura uspeh naše kompanije. Danas, pored ovih ključnih aspekata, inovacija, jedinstvenosti, sposobnosti usavršavanja, sofisticirani proizvod i ponuda naših usluga, fleksibilan pristup promenljivim tržišnim uslovima i konstantna svesnost o potrebama naših potrošača, su ono što je potrebno za garanciju uspeha koji se nastavlja. Svi ovi ključni faktori podržani su od strane sistematskog upravljanja kvalitetom, produktivnosti i troškova.

ISO 14001

ISO 14001 Certifikat

Uspešnim razvojem i implementacijom sveobuhvatnog sistema za upravljanje zaštite životne sredine, ISO 14001, koji je pokrenut 1999. godine, pobrinuli smo se da, jedna od najvećih kompanija za obradu drveta u Evropi, bude uvek svesna i odgovorna prema našoj planeti. Ove mere su preduzete pre svega u korist životne sredine, što je takođe dovelo do smanjenja troškova, uprkos investicionim troškovima. Ovi rezultati, pored toga što smo ostali verni pravim vrednostima kada se radi i kvalitetu, doveli su do toga da smo se usavršili u odnosu na konkurenciju na globalnom tržištu.

D&B Rating certificate

D&B Rating certificate

,,D&B Rating certificate“ je sertifikat koji je sinonim za kvalitet, pouzdanost i stabilnost u svetu privrede. Samo dva procenta švajcarskih kompanija imaju uslove koji su neophodni za dobijanje ,,D&B Rating“ sertifikata. Ova pohvala dokazuje da je SWISS KRONO AG pouzdan i privlačan poslovni partner, koji ukazuje na stabilnu situaciju u vidu poslovanja i poštovanja rokova otplate.

Sertifikat zaštite klimatskih uslova

SWISS KRONO AG je kompanija čvrsto posvećena održavanju zaštite klimatskih uslova. Dobrovoljna deklaracija o pridruživanju energetskoj agenciji za industriju je posvetila SWISS KRONO AG aktivnom smanjenju emisije ugljendioksida i optimizovanju energestke efikasnoti. Odgovarajući ciljni dogovor je kontrolisala Federalna Vlada Švajcarske.

EPLF

EPLF Certifikat

Kao jedni od vodećih proizvođača podnog laminata, postarali smo se da budemo glavni u promovisanju podnog laminata i njegovoj slici širom sveta. Ogromna sredstva su takodje usmerena ka mogućim zahtevima i razvojima ovog proizvoda.

FSC

FSC Certifikat

FSC-Savet Šumarskog udruženja. Zaista verodostojna etiketa. FSC važi za transparentan, dobro napravljen sistem koji pruža infomaciju o poreklu stabla, koji uzima u obzir potrebe i industrije i potrošača:

  • Jasna izjava održivog upravljanja šumama je prvi uslov.
  • Transparentan i dobro praćen sistem seče drveta, obrade, transakcije među kompanijama, sve do krajnjeg proizvoda.
  • Validan sistem na globalnom nivou istog kredibiliteta i prepoznatljive oznake.
  • Nacionalne razlike se uzimaju u obzir i prilagođavaju se uslovima.

SWISS LABEL

Swiss Label Certifikat

SWISS LABEL promoviše poverenje Švajcarske privrede i podupire marketing kvalitetnih proizvoda i usluga Švajcarske, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. SWISS LABEL jača identitet Švajcarske, kao vodeći na izvoznom tržištu.Takođe naglašava poreklo i kvalitet, koji svesni kupci i potrošači dobara i usluga iz Švajcarske, mogu očekivati.

HSH

HSH Certifikat

HSH je etiketa koja dokazuje da je poreklo stabala iz Švajcarskih šuma i da su proizvodi od drveta iz Švajcarske ili iz kompanija koje su zasnovane na teritoriji Linheštajna. Ostajemo u potpunosti dosledni svim strogim, Švajcarskim zakonima i standardima i garantujemo dobro poznat Švajcarski kvalitet.

REACH

Informacije za naše klijente o „REACH“ propisima i kako utiču na naše proizvode.

PEFC

Pefc certifikat

PEFC je organizacija posvećena promovisanju održivog sistema upravljanja šuma. Predstavlja najveći svetski sistem sertifikovanja šuma i sistem sertifikovanja koji je odabir vlasnika malih šuma. PEFC je međunarodna neprofitna, nevladina organizacija posvećena promovisanju održivog upravaljanju šumama kroz nezavisnu sertifikaciju od strane trećeg lica. Misija PEFC organizacije je: „Dati društvu čvrsto uverenje da ljudi održivo i odgovorno upravljaju šumama“. PEFC u potpunosti i bez izuzetka funkcioniše u celom sistemu snabdevanja i unapređuje već dobro organizovane veštine šumarstva i osigurava da su proizvodi iz šume od drveta i drugih elemenata dopremljeni uz veliko poštovanje najviših ekoloških, socijalnih i etičkih standarda. Zahvaljujući ekolokškoj oznaki, klijenti i potrošači su u mogućnosti da prepoznaju proizvode iz održivo upravljanih šuma.

CARB2

Carb2 California

CARB2 sertifikovani proizvodi ispunjavaju stroge standarde uprave „California Air Resources“ (CARB) faze 2 za emisije formaldehida. Ovi propisi Kalifornije su jedni od najstriktnijih kada je u pitanju efikasnost smanjenja emisije formaldehida u proizvodima kombinovanog drveta. Do danas, ovaj sistem je bio implementiran samo u Kaliforniji, međutim agencija za Žaštitu životne sredine SAD razvija nacionalne propise po uzoru propisa Kalifornije, za koje se očekuju da će biti na snazi do kraja 2015. godine širom nacije.