Kompozitni parket Grand Selection Origin

Pod nove generacije - kompozitni parket

KOMPOZITNI PARKET

Grand Selection Origin – „kompozitni parket„ je proizvod nove generacije na tržištu podnih obloga Srbije. Rešenje koje je nastalo kao rezultat inovativne politike Swiss Krono fabrike iz Luzerna – Švajcarska.

DRVO I PRIRODNI MATERIJALI

Grand Selection Origin je rešenje koje je nastalo kao potreba da se napravi proizvod od drveta i prirodnih materijala koji će biti otporniji od parketa i masivnog drveta, lakši za postavljanje i održavanje, a cenovno pristupačniji.

ŠVAJCARSKI KVALITET

Švajcarci su uspeli u tome krajem 2016. godine. I za svoj proizvod dobili mnogobrojne nagrade i priznanja. Ne samo od stručnjaka iz oblasti proizvodnje podnih obloga nego i najbitniju nagradu, nagradu publike.

CHILD & PET FRIENDLY

Ono po čemu se razlikuje od klasičnog laminata je što sastav daske čini 100% drvo i prirodni materijali! Zbog toga je proizvođač iz Švajcarske koja ima veoma zahtevne standarde u oblasti ekološki svesne proizvodnje dobio mogućnost da lansira prvi kompozit koji je Child i Pet Friendly.

Grand Selection Origin dekori

Origin - kompozitni parket jači od svake poplave!

  • Daska 72h otporna na vodu
  • 100% drvo i prirodni materijali
  • Antistatic
  • AC5/CL33
  • Garancija 35 godina
  • Debljina 14mm
  • Podno grejanje
  • Bfl – s1 sertifikat
  • Antibakterijska površina

Zbog fino obrađenih reljefastih struktura godovi i svaki njihov detalj se jasno vidi dužinom cele daske. Dok prelazite prstima preko Grand Selection Origin-a imate veoma prijatan osećaj fino obrađenih reljefastih struktura drveta. Svaki god posebno obrađen do neverovatno sitnih detalja. Mnogostruko otporniji od parketa i masivnog drveta na udarce i grebanje. 72h rezistentan na vodu i vlagu (može da se postavlja u kuhinje i kupatila). Ima veoma mali procenat nadimanja daske od vlage. Dobar provodnik statičkog elektriciteta koji nastaje od električnih uređaja. Daska dužine 2.05m daje prijatan vizuelni doživljaj. Lako se postavlja zbog 5G tehnologije spajanja.

Bezbednosni aspekat daske: teško zapaljiiv (Bfl – s1 sertifikat), sprečava klizanje, nema emisiju štetnih gasova, pogodan za podnog grejanje, antibakterijska površina (ne podržava razvoj bakterija).

I na kraju pored svih ovih tehničkih performansi koje su revolucionarne u proizvodnji podnih obloga, glavni adut ove daske je vizuelni doživljaj i stabilnost pri gaženju.

Grand Selection Origin je rešenje koje je nastalo kao potreba da se napravi proizvod od drveta i prirodnih materijala koji će biti otporniji od parketa i masivnog drveta, lakši za postavljanje i održavanje, a cenovno pristupačniji. 

GRAND SELECTION ORIGIN – „KOMPOZITNI PARKET“ je proizvod nove generacije na tržištu podnih obloga Srbije. Rešenje koje je nastalo kao rezultat inovativne politike Swiss Krono fabrike iz Luzerna – Švajcarska.

Švajcarci su za svoj proizvod dobili mnogobrojne nagrade i priznanja. Ne samo od stručnjaka iz oblasti proizvodnje podnih obloga nego i najbitniju nagradu, nagradu publike.

Ono po čemu se razlikuje od klasičnog laminata je što sastav daske čini 100% drvo i prirodni materijali! Zbog toga je proizvođač iz Švajcarske koja ima veoma zahtevne standarde u oblasti ekološki svesne proizvodnje dobio mogućnost da lansira prvi kompozit koji je Child i Pet Friendly.

Zbog fino obrađenih reljefastih struktura godovi i svaki njihov detalj se jasno vidi dužinom cele daske. Dok prelazite prstima preko Grand Selection Origin-a imate veoma prijatan osećaj fino obrađenih reljefastih struktura drveta. Svaki god posebno obrađen do neverovatno sitnih detalja. Mnogostruko otporniji od parketa i masivnog drveta na udarce i grebanje72h rezistentan na vodu i vlagu (može da se postavlja u kuhinje i kupatila). Ima veoma mali procenat nadimanja daske od vlage. Dobar provodnik statičkog elektriciteta koji nastaje od električnih uređaja. Daska dužine 2.05m daje prijatan vizuelni doživljaj. Lako se postavlja zbog 5G tehnologije spajanja.

Bezbednostni aspekat daske: teško zapaljiiv (Bfl – s1 sertifikat)sprečava klizanje, nema emisju štetnih gasova, pogodan za podnog grejanje, antibakterijska površina (sprečava razvoj bakterija).

Enterijeri