Zidne obloge - zvučne i dekorativne obloge za zidove

Zidne obloge sa potpisom SWISS KRONO kompanije, podići će estetsku vrednost svakog enterijera. Ove obloge za zid možete postaviti na sve zidove, ili na njegove delove, po želji. Uz dodatak apsorbera, zidni paneli postaće i savršena zvučna izolacija! Učinite svoje okruženje atraktivnijim i napravite veliku promenu oblaganjem zidova.

Iskoristite zidne obloge da oplemenite enterijer dozom ekskluzivnosti

Ako tragate za zidnim panelima uz koje ćete postići izgled “kao sa naslovne strane prestižnog časopisa” – ove obloge za zidove su ono što vam je potrebno. 

Obloge pružaju visoku dozu sofisticiranosti i ekskluziviteta enterijeru. Naročito onda kada je prvoklasnog kvaliteta, a nema boljeg od švajcarskog. 

Zidne obloge su kreirane u Švajcarskoj, materijal je poreklom švajcarski, a u ovoj zemlji se paneli i proizvode. Dakle, 100% švajcarski kvalitet.  SWISS KRONO paneli ispunjavaju najviše kriterijume pouzdanosti, ali i estetike. 

Obloge za zidove nove generacije kreirane su u skladu sa principima održivosti i predstavljaju ekološki prijateljsko rešenje. Donesite lepotu švajcarskih šumskih pejzaža u svoj enterijer i obogatite njegov izgled panelima jasnih linija i privlačnog dizajna. Odaberite Creative ili Elegant zidne obloge.

Odaberite Creative ili Elegant zidne obloge

Creative zidne obloge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus

POGLEDAJTE CENE I PONUDU

Elegant zidne obloge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut aliquam, purus sit amet luctus venenatis, lectus

POGLEDAJTE CENE I PONUDU

Potpuno bezbedne i praktične

Obloge za zidove iz našeg kataloga su izuzetno praktične. Kako za postavljanje, tako i za održavanje. Jednostavan način instalacije i kasnijeg održavanja ne zahteva upotrebu nikakve dodatne, specijalne opreme. 

SWISS KRONO posvećuje naročitu pažnju materijalima koje koristi za izradu i njihovoj ekološkoj vrednosti. Ceo proces proizvodnje u ovoj fabrici zbog toga se zasniva na principima održivosti. Osim što su obloge ekološki prihvatljive, one su zbog minimalne količine štetnih gasova ujedno i potpuno bezbedne za ljude

Klasifikovane su kao higijenski bezbedne (emisije formaldehida su klase E1).

Zvučne zidne obloge - zvučna izolacija u svom najlepšem izdanju

Zidne obloge koje garantuju zvučnu izolaciju i za najbučnije prostorije sada su dostupne i na našem tržištu! Uz zidni panel po želji, dovoljno je dokupiti apsorber zvuka i učinićete prostoriju potpuno izolovanom!

Miran san uz zvučne zidne obloge

Apsorber zvuka u panelima idealan je izbor za izolaciju spavaće sobe i potpuni mir, lišen šumova iz drugih prostorija i spoljašnje buke. Ukoliko želite da vaša soba postane oaza za potpunu relaksaciju, SWISS KRONO zidne obloge su odličan izbor. Apartmani i hotelske sobe su izuzetno zahvalni za implementaciju zvučne izolacije. Uz njih ćete obezbediti gostima mir i tišinu za kojom žude.

Zvučne obloge za zidove povećavaju koncentraciju zaposlenih

Zvučna izolacija zidnim panelima je odličan izbor za open space kancelarije i druge poslovne prostore. Šumovi iz okoline i buka iz drugih kancelarija su među glavnim krivcima opadanja koncentracije i nedostatka fokusa tokom rada. Uz ove panele, ne samo da ćete učiniti kancelariju reprezentativnijom, već i zaposlene produktivnijim!

Ugostiteljski objekti i muzički studiji - izolujte zvuk kvalitetnim zidnim oblogama

Obožavate da svirate bubnjeve, ali ne želite da smetate komšijama? Otvorili ste profesionalni muzički studijo i za vas su note više od hobija? Vlasnik ste ugostiteljskog objekta, a često puštate glasnu muziku, ili gosti umeju da budu bučni? Zidni paneli SWISS KRONO rešiće vaše probleme i obezbediti vam željenu izolaciju. Apsorberi zvuka imaju izvanredne performanse i izolovaće čak i najviše zvuke! Najbolje od svega je to što na prvi pogled ni ne izgledaju kao zvučni izolatori, već kao ukrasi za enterijer!

Rectangle 22
Rectangle 24
Rectangle 23(1)
Rectangle 25

Obloge za zid - cena i prodaja

Posetite stranicu na kojoj možete kupiti obloge za zidove ili naš salon na adresi Tadije Sondemajera 10 (lokal B). 

Istražite dekorativne zidne obloge iz linija Creative i Elegant i odaberite one koji će se najviše uklopiti u vaš enterijer. Cene zidnih obloga odgovaraju proizvođaču i kvalitetu. Ukoliko uzmete u obzir dugovečnost i lepotu obloga za zidove, razumećete da su ova rešenja zaista vredna. 

Oplemenite svoj enterijer, poslovni prostor ili ugostiteljski objekat zidnim oblogama iz MV Selection asortimana

KONTAKTIRAJTE NAS!

Imate pitanje? Mi imamo odgovor i tu smo da pomognemo! Budite slobodni da nas kontaktirate za sve informacije.

ADRESA
Tadije Sondermajera 10, lokal B
Exing Home 65
11070 Novi Beograd, Srbija

OBEZBEDJEN PARKING ZA KUPCE