Swiss Krono laminat 10 mm vrhunskog kvaliteta pogodan je za opremanje gotovo svih prostorija u vašem domu, ali i poslovnih objekata. Kvalitetna podna obloga učiniće svaki korak mekšim, a enterijer estetski primamljivim. Pogledajte katalog laminata od 10 mm online, ili posetite naš salon i uverite se u kvalitet bez premca!

Prikaz 2 proizvoda

Swiss Krono laminat 10 mm premium kvaliteta sa garancijom od 25 godina

Laminati debljine 10 mm iz naše ponude odgovoriće na zahteve svih koji traže dugotrajne i izdržljive podne obloge i podići će vaš životni i poslovni prostor na viši nivo. U MV Selection ponudi laminata 10 mm nalaze se dva dekora linije Lifestyle CF (Fine Wood), te možete odabrati onaj koji se na najbolji način uklapa u željeni prostor. 

Zahvaljujući najfinijoj obradi, na ovoj podnoj oblozi vidljivi su godovi a izgledom podseća na brodski pod, što ostavlja jedinstven estetski utisak, unoseći toplinu i notu luksuza u svaki enterijer. Kada pređete prstima preko materijala, možete i sami osetiti reljefastu strukturu drveta

Osim besprekorne estetike koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, istaći ćemo premium kvalitet kojim se naš laminat 10mm može pohvaliti. Neke od glavnih prednosti su:

  • Odlična zvučna izolacija, prilikom koračanja nema krckanja, škripanja i zveckanja;
  • Izuzetna otpornost na habanje;
  • Mogućnost montaže podnog grejanja;
  • Lako održavanje;
  • Garancija 25 godina.

Laminat 10 mm – cena i prodaja na dva načina

Za laminat 10 mm cena koju smo naveli je po metru kvadratnom, te ćete uz jednostavnu računicu moći da dobijete konačnu cifru za prostorije koje želite da opremite ovom podnom oblogom.

Kupovinu laminata možete obaviti na dva načina, u svega nekoliko klikova online putem, ili posetom našeg salona. Nalazimo se na Novom Beogradu, u ulici Tadije Sondermajera 10, u lokalu B. Naše ljubazno i stručno osoblje spremno je da vam  odgovori na sve upite i pomogne da dođete do najboljeg rešenja za enterijer. 

U salonu se možete uveriti u premium kvalitet laminata 10 mm, njegovu čvrstinu i pod prstima osetiti njegovu jedinstvenu strukturu i odabrati idelan pod za vaš dom ili poslovni prostor. 

Laminat 10 mm samo je jedan deo naše ponude, a takođe možete pogledati i druge vrste laminata, te odabrati proizvod koji odgovara na vaše zahteve. Koji god izbor da napravite, možete biti sigurni da premium kvalitet podne obloge neće izostati.