Laminati od 12 mm su među najdebljim koji se mogu pronaći na tržištu. Kao podne obloge, laminati su tanjeg karaktera, pa su razlike u njihovoj debljini svedene na nekoliko milimetara, ali čak i minimalne razlike, puno znače. Što je deblji laminat – to su koraci tiši, podloga mekša, a i manja je šansa za veća oštećenja. Odaberite Swiss Krono laminat 12 mm u našem online asortimanu ili nas posetite u salonu i uživo se uverite u njihov kvalitet.

Prikaz 6 proizvoda

Laminati od 12 mm – garancija do 35 godina

Swiss Krono laminati 12 mm su među najkvalitetnijim na svetskom tržištu, a o tome svedoči i garancija od 30 do 35 godina koju dobijate uz kupovinu u MV Selection salonu ili našoj online prodavnici. 

Laminati 12 mm dostupni su u sledećim linijama: 

  • Solid Chrome laminati 12 mm – izgled najfinije obrađenog brodskog poda, prijatna i blaga reljefasta struktura, ne skuplja statički elektricitet; 
  • Swiss Aquastop 12mm – izuzetna vodootpornost, struktura od 100% drveta i prirodnih prijatnih materijala, ne skuplja statički eliktricitet. 

Vrste laminata odaberite prema svom ukusu, ali i potrebama.

Laminati 12 mm – cena i prodaja

Pored svakog tipa laminata 12 mm, cene su navedene prema jednom kvadratnom metru. Izmerite prostor koji želite da obložite laminatom, a zatim kvadraturu uvećajte za 5-10% zbog eventualnog ukrajanja. Pomnožite dobijenu kvadraturu sa cenom laminata i dobićete i konačnu cifru.

MV Selection salon je na adresi Tadije Sondermajera 10, lokal B na Novom Beogradu. Za naše kupce smo obezbedili parking, tako da za parkiranje vozila prilikom posete ne morate da brinete.

Posetite nas, dodirnite laminate od 12 mm i uverite se u njihov kvalitet. Naš stručan tim će vam pomoći da napravite najbolji izbor. Ukoliko vam online kupovina više odgovara, možete ih poručiti u svega nekoliko klikova!