Laminat 8 mm premium kvaliteta iz naše ponude dolazi u tri linije različitih karakteristika i dekora. Ako želite da u vaš poslovni ili životni prostor unesete visokokvalitetne podne obloge, zasigurno ćete u MV Selection ponudi laminata od 8 mm pronaći dekor po vašoj meri. Istražite naš katalog i upoznajte se sa prednostima Swiss Krono laminata od 8 mm. Poručite online ili nas posetite na Novom Beogradu!

Prikaz 1–6 od 10 rezultata
  • 1
  • 2

Laminat 8 mm u tri linije različitih prednosti

Swiss Krono laminat 8 mm idealan je za opremanje životnog, poslovnog prostora i ugostiteljskih objekata. Za sve koji žele da u svoj enterijer uključe podne obloge beskompromisnog kvaliteta, visoke estetike i dugotrajnosti, pripremili smo tri linije proizvoda. 

Svi proizvodi iz ovog asortimana pogodni su za podno grejanje, veoma se jednostavno montiraju i održavaju, odlični su zvučni izolatori i izuzetno rezistentni na grebanje i druge oblike oštećenja. 

Swiss Sync Chrome 8 mm

Laminat Swiss Sync Chrome 8 mm (klasa 32) je strukture CP (Chromopore) koja je na dodir fino reljefasta, a izgledom podseća na masivno drvo i brodski pod. Godovi koji se suptilno presijavaju daju mu notu prefinjenosti koja će izgled svakog enterijera podići na viši nivo. 

Montira se kao plivajući pod i pogodan je za podno grejanje. Dolazi u pet dekora uz garanciju od 25 godina.

 

Swiss Liberty V4 8 mm 

Swiss Liberty laminat 8 mm (klasa 33) NM strukture (Natural Matt Oiled) je na dodir gladak i svojim izgledom podseća na hoblovan brodski pod i prirodno drvo. Dolazi u 2 dekora i odlikuju ga premium kvalitet i brojne prednosti:

  • 48 h rezistentan na vodu i vlagu (može se postaviti čak i u kuhinji i kupatilu);
  • Ima izuzetno mali procenat nadimanja od vlage;
  • Ne skuplja prašinu (Antistatic);
  • 100 % prirodni materijali;
  • Najjača klasa otpornosti (pet & child friendly)

Lako se montira kao plivajući pod. Ova linija ima garanciju čak od 35 godina

Swiss Nobless V4 8mm

Swiss Nobless 8 mm (klasa 32) je laminat RU (Rustic Saw Cut) i NM (Natural Matt Oiled) strukture. Na dodir je blago reljefast i odlikuje ga nota rustičnosti kojoj dodatno doprinose vidljivi godovi i pore. 

U ponudi imamo 2 dekora, a garancija na ovu liniju podne obloge je 25 godina

Laminat 8mm – cena i bogata ponuda 

Cene laminata 8 mm koje smo istakli pored svih proizvoda su po metru kvadratnom, te ćete na jednostavan način moći da dođete do konačne računice za prostor koji opremate. 

Kupovinu možete obaviti u svega nekoliko klikova online, a ukoliko uživo želite da se uverite u kvalitet proizvoda i osetite finu strukturu laminata 8 mm, posetite MV Selection salon na Novom Beogradu. Nalazimo se u ulici Tadije Sondermajera 10, u lokalu B. Naše stručno i ljubazno osoblje odgovoriće vam na sva pitanja i pomoći vam da odaberete idealne podne obloge u skladu sa svojim potrebama. 

Laminat 8 mm samo je jedan deo naše ponude, a osim toga nudimo i druge vrste laminata debljina od 14mm, 12 mm i 10 mm. Kontaktirajte nas, pogledajte našu online ponudu ili nas posetite. 

Čekamo vas!